Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/4138401

Blog

Víztisztítás

A saját jakuzzi tökéletes módja a lazításnak és a kikapcsolódásnak. A tökéletes élmény záloga a kristálytiszta víz. Akárhányszor használjuk a medencét a testünkön lévő testápoló, smink, hajápolási termékek bele kerülnek a vízbe. A medence használata előtti tusolással tudjuk csökkenteni a szennyeződés mértékét.

A jakuzzi vízének karbantartása során az egyik legkritikusabb rész a szűrő. A szűrőfilter feladata, hogy eltávolítson minden olyan szennyeződést, ami hatással van a víz minőségére. A szűrőfilter egy idő után jelentős mennyiségű szennyeződést képes felfogni. Fontos tudni, hogy egy piszkos, lerakódásokkal telítődött szűrő nem képes ellátni a feladatát. A szennyeződött, vagy elhasználódott szűrő használata esetén a jakuzzi vize olajossá, szennyezetté válik. A túl szennyezett víz lerövidíti a jakuzzi élettartamát.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.